Webbyjeva zgodba

Začetki naših digitalnih podvigov segajo vse v leto 2009 v okviru podjetja Studio Mazzini d. o. o., ko si povprečni uporabnik spleta ni niti predstavljal sodobnih tehnologij, kot je umetna inteligenca ali obsega digitalnega oglaševanja, kot ga poznamo danes.

Takrat smo izdelovali enostavne predstavitvene spletne strani, ki so bile standard tega obdobja. Sčasoma se je spletna sfera razvila, splet je prevzel pomembno vlogo prostora za druženje in nakupovanje, kar je odprlo nove priložnosti. Začela so se razvijati bolj interaktivna spletna mesta, kjer uporabniki lahko soustvarjajo vsebine in rodila so se družbena omrežja. Z razvojem so se razmahnile tudi možnosti za digitalno oglaševanje, za interaktivne nakupne poti, za nove interakcije, kot so chatboti, pojavile pa so se tudi zlonamerne vsebine, kar je spodbudilo razvoj orodij za varnost na spletu.

Vsa leta smo bili v koraku s časom in spoznavali sodobne tehnologije, ki so se pojavljale ob razvoju spleta. Danes smo tako strokovnjaki za izdelovanje vseh vrst spletnih mest, vključno s konfiguratorji, spletnimi trgovinami, spletnimi oblačnimi storitvami, chatboti in tehnologijami, podprtimi z umetno inteligenco. SiWeb je nova znamka podjetja Studio Mazzini d. o. o., ki se predstavlja v letu 2024 z digitalnim asistentom Webby kot utelešenje sodobne tehnologije, zgrajene na dolgoletnih izkušnjah. V kombinaciji z obsežnim portfeljem oblikovalskih dosežkov SiWeb lahko nudi kakovostne in unikatne storitve na področju digitalnih tehnologij.

Naši prvi projekti

Pravijo, da je začeti najtežje.
Mi pa vam z veseljem pokažemo
naše prve projekte.

2009
Livar, d. d.

2010
Stavbenik, gradbeništvo, d. o. o.

Naša posadka

SiWeb digitalni specialisti smo ustanovili
interdisciplinarno in mednarodno delovno okolje.
Zagotovili smo, da se tako strategija in oblikovanje optimalno ujemata.

Niki
Vodja razvoja UX

Iztok
Trženje

Andrej
Vodja programerjev

Aneja
Art direktorica

Tomi
Ilustrator & Oblikovalec

Ema
Vodja projektov

“el jefe”
Matjaž
Kreativni direktor

Naši uspehi v številkah

1.2M

OGLEDOV STRANI

100+

USPEŠNIH ZGODB

600K

UNIKATNIH OBISKOVALCEV

Kje se nahajamo?

Če na Viču zavijete z avtoceste, nas
ne morete zgrešiti.

SiWeb
Tržaška cesta 134
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

[email protected]
+384 40 877 855 /
+386 40 799 770

SiWeb je znamka podjetja
Studio Mazzini d. o. o.

Viška cesta 4
1000 Ljubljana