Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitev spletne strani.

Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta, z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto, in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Nadzor nad piškotki

Piškotki omogočajo, da se določene vsebine ali funkcije aplikacije prilagodijo za določenega obiskovalca, glede na njegove izbire ali preference ali glede na lastnosti njegove terminalske opreme. Piškotki za analitične namene omogočajo stalno izboljševanje spletnega mesta.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov, ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nadgradite svoj brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Navodila za upravljanje piškotkov v posameznih brskalnikih:

Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke

1. Piškotki za shranjevanje vaših prednostnih izbir in nastavitev​
Piškotki za shranjevanje vaših prednostnih izbir in nastavitev – to so nastavitve kot je npr. način razvrščanja vsebine, jezik ipd.

Ime PiškotkaNamenČas PiškotkaPodjetje
cookieyes-consentPiškotkiCookie Yes

2. Piškotki za analitične namene
S piškotki za analitične namene pridobimo informacijami o tem kako naši uporabniki uporabljajo spletno stran, ugotavljamo kam postaviti katero vsebino, katere korake je potrebno optimizirati ipd., kar nam zagotavlja, da lahko izboljšamo samo delovanje strani.

Ime PiškotkaNamenČas PiškotkaPodjetje
_gaStatistika ogledov spletne strani2 letiGoogle Analytics
google.comGoogle naloži 3 piškotke ob prikazovanju google zemljevida2 letiGoogle
_fbpMeta Pixel1 mesecMeta
sbjs_*Piškotki za spremljanje nakupovsejaWooCommerce